•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Čekajući Nišville“ uz Fischermanns Orchestra

Dvanaestočlana švajcarska grupa Fischermanns Orchestra (https://www.fischermanns-orchestra.ch/ ) održaće će u utorak, 12. jula, sa početkom u 20:00 koncert ispred NIšville jazz muzeja u Tvrđavi, a u sklopu najve Nišville jazz festivala 2022 - čiji glavni program počinje tačno za mesec dana.

Fischermanns Orchestra je sastav koji tokom 15 godina postojanja beskompromisno istrajava u eksperimentu kombinovanja različitih muzičkih stilova - od tradicionalnog do free jazza, različitih rock pravaca world music… Rečju - pokrivaju čitav dijapazon od marching bendova Nju Orleansa, do panka, elektronse muzike i različitih uticaja tradicionalne muzike sa svih meridijana … Nastupali su na četiri kontinenta, a koncert u Nišu je deo letnje „Blue Sky“ turneje tokom koje će obići dvadesetak zemalja Mediterana, Balkana i Centralne Evrope. Gotovo neprekidno u pokretu Fischermanns Orchestra je i bukvalno „on the road band“ jer na turneje uglavnom kreću svojom „žutom podmornicom“, hotel - nightliner autobusom. O njihovoj posvećenosti i veri u ono što rade govore i zapažanja mnogih kritičara i promotera da uvek daju svoj maksimum bez obzira na to da li nastupaju u prestižnoj Sali, nekom poznatom klubu, festivalskoj sceni ili na ulici. Ma koliko njihova muzila u nekim trenucima delova složena i kompleksana, radost zajedničkog muziciranja ovog orkestra je nešto što mogu da prepoznaju i oni koji sebe baš i ne smatraju ljubiteljima avangardnijeg zvuka. Njihovi „neformalniji“ nastupi (kakav će biti i ovaj ispred Nišville jazz muzeja) često se nastave kao spontani jam session – pa zato i poruka niškim muzičarima da na ovaj koncert obavezno ponesu i svoje instrumente.

https://www.youtube.com/watch?v=GzZxTILCszg

https://www.youtube.com/watch?v=L3eDzN5vP4o

https://www.youtube.com/watch?v=Y_G9IuNuluw

Fotografije su dobijene od managemennta grupe i odobrene su za objavljivanje u medijimA.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...