•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Titanik 3D“ prvi na listi gledanosti u domaćim bioskopima

Tokom prvih pet dana prikazivanja kultni film je videlo preko 11 000 gledalaca. „Titanik 3D“, kultni film Džejmsa Kamerona koji se 5. aprila vratio na veliko platno u modernom izdanju, konvertovan u 3D, tokom prvih 5 dana prikazivanja bio je prvi na listi gledanosti u domaćim bioskopima, sa ukupno 11 754 gledalaca. Ostvarenje o jednoj od najvećih tragedija koje su se u mirnodobsko doba desile na moru vratilo se u bioskope u toku aprila kada se, širom sveta, na različite načine, obeležava stogodišnjica plovidbe čuvenog broda.

Zahvaljujemo se MCF -u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...