•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Pop Ćira i pop Spira“ na repertoaru Pozorišta lutaka

U četvrtak 10. novembra u 18.00 časova na repertoaru je predstava „Pop Ćira i pop Spira“.

Kratak sadržaj:
Večiti i večni Sremac raduje nas avanturom dvojice popova i njihovih familija u vanvremenskoj komediji o životnim snovima, neprestanom dokazivanju ko je ”prvi u selu” i čaršijskim pričama. Ovo delo koje je doživelo mnoge adaptacije za pozorište, kao i za male i velike ekrane, sada se obraća mladima. Ima li šta važnije od približavanja klasike novim generacijama? Čuvanjem jezika i Sremčevog književnog nasleđa kroz ovaj pozorišni poduhvat, direktno učestvujemo u obrazovanju onih koji tek dolaze.

Predstavu je režirao Predrag Štrbac, a uloge tumače: Dejan Gocić, Toma Bibić, Biljana Radenković, Nataša Ristić, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević, Sofija Ristić (k.g.), Teodora Stojković (k.g.) i Danilo Milenković (k.g.).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu