•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Kamiondžije“ dokazuju da su prave vrednosti i dalje najbolji recept za gledanost

Serija "Kamiondžije", koja se emituje na Prvom programu RTS-a, radnim danima u 20 časova, dokaz je da su prave vrednosti najbolji recept za gledanost. Za samo pet dana, Nenad Jezdić i Tihomir Stanić osvojili su simpatije gledalaca kao kamiondžije dobrog srca - Baja i Žića.

Šestu epizodu serije "Kamiondžije d.o.o" sinoć je na Prvom programu RTS-a gledalo 1.700.000 ljudi (čak 38 odsto televizijskih publika). Duhovita i emotivna priča o dvojici gubitnika koji ne odustaju od svojih snova, privukla je pažnju publike i dovela do toga da sinć emitovana epizoda bude najgledaniji televizijski sadržaj u Srbiji - na svim televizijama i u svim kategorijama.

Kamiondžije su, već na početku emitovanja, još jednom dokazale da gledaoci najviše vole priče o običnim ljudima, porodici i istinskim vrednostima.

"To su zaboravljeni ideali prijateljstva, solidarnosti, međusobnog pomaganja i razumevanja. Ono što postoji u svima nama, što postoji u našem narodu, a što je zaboravljeno nametanjem nekih individualističkih, sebičnih ideala", rekao je glumac Tihomir Stanić.

Seriju je režirao Filip Čolović, autor scenarija je Gordan Mihić.

U seriji se, uz Jezdića i Stanića, pojavljuje preko 100 glumaca - Branislav Zeremski, Danina Jeftić, Paulina Manov, Jelena Stupljanin, Iva Ilinčić, Bojan Dimitrijević, Nebojša Ilić, Marko Gvero ...

Serija "Kamiondžije" ima 20 epizoda, a mi nastavljamo da pratimo avanture Baje i Žiće svakog radnog dana u 20 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila