•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Everything Must Go Poster“

Will Ferrell, na žalost, i dalje dobija angažmane. Film koji se očekuje je dramedija o čoveku koji prolazi kroz krizu sredovečnih godina. Ja lično znam dvojicu koji su je prošli i verujem da njima, a ni okolini, nije bila zabavna, ali, hej, Will Ferrell! (Čak se i rimuje... za malo!)

Pride ima tu još duhovitog! Ferrell igra alkoholičara! Oh, smešnog li!

Baziran prema „Why don’t you dance?“ (ne, nije poznata numera Bette Midler iz 1973-e, nije, jer se ona znala „Do you want to dance?“ zato i ne znam otkuda vam ta asocijacija?) koju je napisao Raymond Carver.

Pored Ferrella tu su još i Michael Peña, Rebecca Hall, Laura Dern i Stephen Root.

Premijera 14/10/2011.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu