•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Vanzemaljci u komšiluku” u bioskopima od 16. avgusta

Jedina stvar opasnija od onoga što preti mirnom naselju Glenvju je grupa momaka koja se trudi da ga zaštiti – glavna je tema komedije „Vanzemaljci u komšiluku“ koja u bioskope stiže 16. avgusta.

Ben Stiler igra Evana, porodičnog momka kome je veoma stalo da doprinese zajednici. Vins Von je porodični tip koji voli zabavu, Džona Hil je nemušti Frenklin, a u ulozi sveže razvedenog Džamarkusa pojavljuje se britanski komičar Ričard Ajoade.

Reditelj filma je Akiva Šafer, reditelj i pisac popularnog TV serijala „Saturday Night Live“, čiji je ovo prvi dugometražni film. Pisci scenarija su Set Rogen i Evan Golberg koji su zajedno radili i na filmovima „The Green Hornet“, „Ananas ekspres“, kao i seriji „Ali Dži šou“, kao i Džared Stern (Pingvini gospodina Popera).

Pogledajte trejler:

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...