•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Pijev život” prvi 3D film Ang Lija

Krajem godine stiže nam novo ostvarenje reditelja Ang Lija, i to u 3D-u!

Oskarovac, Ang Li, predstaviće nam svoj prvi 3D film, “Pijev život” u decembru.

Reč je o adaptaciji istoimenog romana Jana Martela, u kom Pi, mladić koji je preživeo brodolom tankera, pokušava da opstane u čamcu za spasavanje, dok mu društvo prave hijena, zebra, orangutan i bengalski tigar. „Pijev život“ je priča o veri, nadi i borbi za opstanak.

Ang Li poznat je po filmovima “Pritajeni tigar, skriveni zmaj”, “Razum i osećajnost”, “Hulk”, a Oskara je osvojio za režiju filma “Planina Broukbek”.

Glavne uloge u filmu igraju: Suraj Šarma, Irfan Kan i Tobi Megvajer

“Pijev život 3D” trenutno je u fazi postprodukcije, a njegova svetska premijera zakazana je za 21. decembar, kada će stići i u naše bioskope.

www.mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...