•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Mračne senke” ("Dark Shadows") od 10. maja na redovnom bioskopskom repertoaru!

Godine 1752., Džošua i Naomi Kolins, sa malim sinom Barnabasom, zaplovili su iz Liverpula u Engleskoj kako bi započeli novi život u Americi. Ali čak ni okean nije bio dovoljan da pobegnu od tajanstvenog prokletstva koje proganja njihovu porodicu. Dve decenije prolaze i Barnabas (Džoni Dep) gospodari imanjem Kolinvud. Barnabas živi raskalašnim načinom života, dok ne načini tešku grešku slomivši srce Anželike Brušar (Eva Grin). Veštica, u svakom smislu te reči, Anželika ga osuđuje na sudbinu goru od smrti: pretvara ga u vampira, a potom ga živog sahrani. Dva veka kasnije, Barnabas slučajno biva oslobođen iz grobnice i izlazi u veoma izmenjeni svet 1972. godine. Vraća se na Kolinvud i otkriva da je nekada veličanstveno imanje propalo. Disfunkcionalni ostaci porodice Kolins nisu mnogo bolje prošli, svaki sa svojim mračnim tajnama.

Pored Džonija Depa, koji tumači lik Barnabasa Kolinsa, u ostalim ulogama su Mišel Fajfer, Eva Grin i Helena Bonam Karter. Šta o radu na filmu imaju da kažu članovi ekipe, pogledajte putem linkova:

Zahvaljujemo se TUCK VISION - u

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...