•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Thor: Love and Thunder’ počinje da se snima početkom 2021.

’Thor: Love and Thunder’ treba da počne sa snimanjem u januaru. Ova godina je bila burna za filmski posao, ali Studiji su, polako, ali sigurno, pokušavali da glavne produkcije vrate na pravi put. Za Disney i Marvel Studios ovo predstavlјa glavni prioritet jer je deo jedne od najvećih franšiza na planeti. Sada je otkriveno da će Chris Hemsworth započeti 2021. ponovnim repriziranjem njegove uloge Boga Groma.

Nedavno smo objavili i da se Mad Max: Furiosa, prequel za Mad Max: Fury Road iz 2015. godine, priprema za realizaciju. Chris Hemsworth pridružio se glumačkoj postavi u neodređenoj ulozi. U jednom od izveštaja koji detalјno opisuje vest, otkriveno je da će ‘Thor: Love and Thunder’ početi sa snimanjem u januaru. Očekuje se da će se realizacija uglavnom odvijati u Australiji, odakle je Hemsworth poreklom. To verovatno znači da će se Mad Max: Furiosa snimati nakon što Hemsworth završi njegovu sledeću avanturu u Marvel Cinematic Universe-umu.

Taika Waititi, koji je prethodno stajao iza filma ’Thor: Ragnarok’ iz 2017. godine, vraća se u režisersku stolicu. Waititi je prethodno objavio fotografiju njega samog na kojoj se vraća na posao na neodređenom projektu na društvenim mrežama. Nagađalo se da je započeo predprodukciju na Thor 4. Čini se da ove vesti to idu u prilog. Takođe su kružili nedavni izveštaji koji sugerišu da su članovi glumačke ekipe poput Natalie Portman, koja će se vratiti kao Jane Foster, već stigli u Australiju pripremajući se za produkciju. Portman-ova će imati ulogu i u novom Thor u nastavku, koji je prvobitno najavlјen tokom Marvel-ovog panela na pretprošlom letu u San Diegu Comic-Con.

Detalјi zapleta za sada se uglavnom drže u tajnosti. Kada smo Thor-a zadnji put videli, bio je na kraju filma ’Avengers: Endgame’. Spremao se da krene u svemir sa ’Guardians of the Galaxy’, koji su tragali za Gamora-om. Taika Waititi prethodno je otkrio neke detalјe, rekavši da će to biti "iznad svega", istovremeno teasujući uklјučivanje svemirskih ajkula. Tessa Thompson će se vratiti kao Walkyrie, koja će tražiti kralјicu koja će vladati pored nje. Walkyrie je postala novi vladar Asgarda u ’Avengers: Endgame’. Bivši Batman, Christian Bale, je u ekipi da bi glumio glavnog negativca. Identitet lika ostaje misterija.

Ostali filmovi uklјučeni u Phase 4 MCU uklјučuju ’Black Widow’, ’Eternals’, ’Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, ’Spider-Man 3’ i ’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’. Serije na Disney+, kao što su ’WandaVision’, ’Loki and The Falcon’ i ’Winter Soldier’ takođe su uključene.

’Thor: Love and Thunder’ je planiran da se pojavi u bioskopima 11. februara 2022.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...