•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

‘Spenser Confidential 2’ se definitivno sprema za Netflix, potvrđuje režiser

Glumac Mark Wahlberg i režiser Peter Berg očigledno se sjajno provode u zajedničkoj saradnji, a sada je potvrđeno da će se još jednom udružiti za nastavak Netflix-ove akcione komedije Spenser Confidential. Objavlјen početkom ove godine, završetak prvog filma teasovao je stvari koje dolaze, a Berg je sada izjavio da se Spenser Confidential 2 "definitivno" sprema.

"Brian Helgeland, koji je napisao prvi scenario, upravo je predao prvi nacrt prošle nedelјe. Dakle, definitivno ćemo uraditi Spenser Confidential 2, samo pokušavamo da utvrdimo datume".

Prvi Spenser Confidential prati Mark Wahlberg-a kao Spenser-a, bivšeg policajca poznatog po tome što više stvara probleme nego što ih rešava, koji je upravo izašao iz zatvora i odlučio da zauvek napusti rodni Boston. Ali, naravno, prvo je primoran da pomogne njegovom starom bokserskom treneru i mentoru Henry-u sa perspektivnim amaterom, Haw-kom, drskim, bezveze MMA borcem. Kada se dvojica Spenser-ovih bivših kolega pojave ubijeni, on regrutuje Hawk-a i njegovu bivšu lajavu devojku Cissy da mu pomognu u istrazi i privođenju krivaca pred lice pravde.

Labavo adaptiran iz romana Ace Atkins-a pod nazivom „Wonderland“, „Spenser Confidential“ označava petu saradnju Wahlberg-a i Berg-a nakon Lone Survivor, Deepwater Horizon, Patriots Day i Mile 22. Režija Peter Berg, a scenario je napisao Sean O’Keefe i Brian Helgeland, Spenser Confidential zvezde Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Donald Cerrone, Marc Maron i Post Malone zajedno sa Mark Wahlberg-om. Verovatno je da će se mnogi glumci iz prvog filma vratiti za nastavak.

Publika će možda malo duže čekati Spenser Confidential 2, Berg je izjavio da to neće biti njegov ili Wahlberg-ov sledeći projekat. Wahlberg je trenutno zauzet snimanjem dugo očekivane adaptacije na velikom ekranu serije video igara Uncharted. Priča bi trebala da bude uvod iz igre, a u njoj glumi Tom Holland iz Spider-Man: Far From Home, kao mlađi Nathan Drake, pokazujući nam detalјe o tome kako je došao da se upozna i sprijatelјi sa Sully.

"Wahlberg je u Nemačkoj i sada snima film. Uradiću nešto drugo pre Spenser Confidential 2, ali to ćemo definitivno uraditi. Siguran sam da ćemo Mark i ja i kada budemo imali 85, 90 godina praviti filmove zajedno. Volimo da radimo zajedno".

Berg je nastavio, navodeći da će, u savršenom scenariju, produkcija nastavka krimi komedije započeti „na samom kraju 2021. ili početkom 2022.“.

Iako Spenser Confidential nije bio omilјen ni kritičarima ni publici i mnogi smatraju da je akciona komedija prilično nejasna i u komediji i u akciji, postojao je dobar odgovor na odnos prijatelјa i policajca i prirodnu hemiju između Wahlberg-a i Duke-a. Nastavak bi nam omogućio da provedemo više vremena sa ovim pomalo neusklađenim detektivskim parom, kao i da se odmaknemo od pripovetke o poreklu prvog filma.

Prvi Spenser Confidential je sada dostupan za strimovanje na Netflix-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila