•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Žrtva: Ekskluzivna premijera nove triler serije na Pickboxu

Nova triler serija Žrtva (The Victim) imaće ekskluzivnu premijeru na Pickboxu odmah nakon svetske premijere na BBC-ju, od utorka 9. aprila do petka 12. aprila. Četiri intrigantne epizode ove mini-serije gledajte svakog dana na Pickboxu!

KO JE ZAPRAVO ŽRTVA?

Od tvorca serije Čovek u visokom dvorcu Roba Vilijamsa dolazi nam nova serija Žrtva, koju pratimo kroz oči onih koji sede na optuženičkoj klupi. Radnja je smeštena u Škotskoj, koja ima jedinstven pravni poredak, a premisa serije je intrigantno pitanje – ko je zapravo „žrtva”?

Jaku glumačku postavu čine izvrsna škotska glumica Keli Mekdonald (Trainspotting, No Country for Old Men, Boardwalk Empire),Džejms Harknes (Rogue One: A Star Wars Story, Darkest Hour) i škotski glumac Džon Hana (Four Weddings and a Funeral, Agents of S.H.I.E.L.D.).

Keli Mekdonald tumači ulogu Ane Din, čiji je devetogodišnji sin ubijen pre 15 godina. Ona je optužena da je na internetu otkrila novi identitet ubice svog sina i da je planirala njegovo ubistvo. Jesu li je tuga i patnja pretvorili u kriminalku?

Džejms Harknes glumi Krega Majersa, požrtvovanog porodičnog čoveka koji je bio žrtva zlokobnog napada, nakon što su ga na internetu identifikovali kao ubicu dece. Je li on zaista žrtva pogrešnog identifikovanja ili je ipak opasni ubica? Džon Hana je Stiven Grover, iskusni detektiv koji istražuje napad na Krega i pokušava da otkrije ko ga je na internetu optužio za takva zlodela.

Radnju pratimo od prvog dana suđenja na edinburškom sudu i gledaćemo ceo proces, kao i događaje koji su doveli do suđenja. Kreg i Ana stoje jedan nasuprot drugog, ali teško je stati na nečiju stranu. Intrigantne tajne i misteriozne događaje o ovoj neverovatnoj priči otkrivaćemo postepeno, iz epizode u epizodu.

Pridružite se Pickboxu i napetoj BBC-jevoj triler seriji Žrtva(The Victim) – svakim danom od utorka do četvrtka!

Podeli:



Preporucujemo