•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Žena u belom (The Woman in White): Nova dramska mini-serija uskoro na Pickbox NOW

Misteriozna dramska mini-serija Žena u belom (The Woman in White) na Pickbox NOW stiže 19. februara. Petodelni britanski triler snimljen u Severnoj Irskoj zasnovan je na istoimenoj senzacionalnoj klasičnoj gotičkoj noveli iz 1860. godine autora Vilkija Kolinsa.

NAPETA RADNJA

Radnja serije smeštena je u 19. vek i prati Voltera Hartrajta (Ben Hardi), mladog učitelja likovne kulture koji na poziv Frederika Ferlija (Čarls Dens) stiže na imanje Limeridž u Kamberlendu kako bi podučio polusestre Marijan (Džesi Bakli) i Loru (Olivija Vinal) umetnosti.

Usput susreće misterioznu i pomalo izgubljenu ženu potpuno odevenu u belo koja mu govori da je nekada živela na imanju Limeridž. Volter kasnije saznaje da je žena pobegla iz psihijatrijske ustanove i da je u opasnosti.

Očekuju vas napeti minuti adaptiranog psihološkog trilera čija će vas radnja zaintrigirati.

GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama pratimo irsku glumicu Džesi Bakli, koju smo imali prilike da gledamo u serijama War and Peace i Taboo. Uz nju, tu je i Ben Hardi koji se proslavio glumeći u filmovima X-Men: Apocalypse i Bohemian Rapsody, i englesko-belgijska glumica Olivija Vinal poznata po ulozi Keri u seriji Apple Tree Yard.

U ostalim ulogama su Dagrej Skot kao ser Persival Glajd, Rikardo Skamarčo kao grof Fosko, kao i Čarls Dens kao Frederik Ferli.

Misterioznu dramsku mini-seriju Žena u belom (The Woman in White) pratite na Pickbox NOW od 19. februara!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...