•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa: Charlesom Grodinom?

Komičar, poznat po filmovima kao što su „Dave“, „Beethoven“, „Midnight Run“, „The Woman in Red“ „The Great Muppet Caper“, „King Kong“ (1976) i „Rosemary's Baby“, nestao je sa scene 1994-e godine, da bi se vratio na trenutak 2006-e sa filmom „Fast Track“, gde je skoro 40 godina kasnije još jednom zaigrao sa Miom Farrow, u daleko neprimetnijem filmu. I ponovo nestao.

Ono po čemu će glumac ostati upamćen jesu njegovi nastupi u emisijama, dijalozi sa voditeljma, kao i preuzetim scenama od Roberta de Nira u filmu „Midnight Run“, gde je, bez i malo truda, u svakoj zajedničkoj sceni de Nira ostavljao u svojoj senci.

Poslednjih dvadesetak godina Grodin objavljuje gomilu knjiga o njegovom životu, o načinu življenja u svetu filma i uopšte o svakodnevnim malim radostima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu