•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šejtanov ratnik (2006)

Šejtanov ratnik je tinejdžerska horor-komedija. Film je prvo ostvarenje mladog režisera Stevana Filipovića i producentske kuće Hipnopolis. Producent filma je Branislav Jević.

Film govori o grupi srednjoškolaca, koji upadaju u niz komičnih i strašnih situacija. Cane (Radovan Vujović), Tića (Staša Koprivica) i Mirko (Miloš Tanasković) su srednjoškolci, koji pokušavaju da zaustave iskonsko zlo. Njihov školski drug, iskompleksirani Stanislav (Vladimir Tešović), dokopao se mistične knjige i oslobodio monstruoznog Šejtana. Grupi se pridružuje i simpatični Đomla (Vujadin Milošević), kao i Bora (Marko Mrđenović, glumi i Šejtana). Od glumaca starije generacije pojavljuju se Petar Božović (Zulfikar), Bane Vidaković, Svetlana Bojković, Marko Nikolić (kao Karađorđe), Branislav Lečić (kao Miloš Obrenović), Dragan Nikolić, Dušan Janićijević, Irfan Mensur, Eva Ras. i drugi. Kao specijalni gosti se pojavljuju Bora Đorđević i Teofil Pančić.

Film ne donosi ništa revolucionarno i neće promeniti istoriju srpske kinematografije, ali je sigurno jedan dobar korak napred. Film je dosta zabavan, ima istovremeno grozan ali i lep na sebi jedinstven način. Napetost raste kako vreme prolazi kulminirajući na samom kraju.

Pogledajte ovaj film, prijatno će te se zabaviti a i podsetiti nekih dešavanja i likova iz srpske istorije.

NNT
Žanr:komedija, fantazija, horor
Godina:2006
Reziser:Stevan Filipovic
Scenario:Stevan Filipovic, Marko Mrdjenovic
Uloge:Radovan Vujovic, Stasa Koprivica, Milos Tanaskovic
Studio:Hypnopolis
Zemlja:SiCG
Website:www.sejtanovratnik.com
Jezik:Srpski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...