•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čarobno putovanje uz balet "Krcko Oraščić"

Ove nedelje, 15. decembra 2019. u 16 časova, jedan od najpoznatijih baleta svih vremena vraća se na veliko platno Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa.

Zasnovan na Hofmanovoj priči, „Krcko Oraščić“ je jedan od najvećih klasika na svetu. Uz legendarnu muziku Petra Iljiča Čajkovskog i očaravajuće scene i kostime, ova prelepa bajka istražuje univerzalne teme o ljubavi, moći i zlu.

Ova verzija koreografije, koju je Jurij Grigorovič stvorio za Boljšoj, puna je romantičnih i psiholoških razmišljanja o idealnoj ljubavi. Jedan od najlepših baletskih klasika će opčiniti celu porodicu tokom svečane sezone, dokazujući da niko nikad nije dovoljno mlad ili dovoljno star da bi propratio Krcka Oraščića.

Na Badnje veče, Marijin kum, Droselmajer, daje joj čudnu igračku: drvenog Krcka Oraščića isklesanog u obliku malog čoveka. U ponoć, kad se slavlje završilo, sve igračke su magično oživele. Krcko Oraščić je dostigao ljudsku veličinu i preuzeo brigu o limenom vojniku, leteći do Meri da je spase, jer joj preti Kralj miševa i njegova vojska.

Ulaznice za ovaj balet mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 1.500 dinara, dok se ulaznice za 4 ili više izvođenja u sezoni mogu kupiti po sniženoj ceni od 1.300 dinara po izvođenju.

Za više informacija možete posetiti www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...