•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda serije Mućke igra u nastavku Frejžera

Popularna televizijska serija iz 1990-ih "Frejžer", u kojoj Kelsi Gremer glumi psihijatra koji vodi radio emisiju, dobija nastavak, nedavno je objavljeno.

Odmah je potvrđeno da će Gramer ponovo igrati naslovnu ulogu, a ostatak glumačke ekipe se polako okuplja.

„Radujem se sledećem poglavlju u nastavku putovanja dr Frejžer Krejn“, rekao je Gramer o povratku jednom od najuspešnijih američkih sitkoma.

U međuvremenu, stigla je vest da će muška zvezda Nikolas Lindherst biti deo nastavka, glumeći Frejžerovog "starog prijatelja sa koledža".

Variety izveštava da je glumac (najpoznatiji kao Rodni Troter) prvi član glumačke ekipe koji je potvrdio svoje učešće. Ovo neće biti prvi put da će Gremer i Lindherst svirati zajedno, s obzirom na to da su sarađivali i u Engleskoj nacionalnoj operi na „Čoveku od La Manče”.

Iako se zaplet čuva u tajnosti, zvanični opis glasi:

"Frejzer je otišao u drugi grad sa novim izazovima, novim vezama koje treba formirati i starim snom ili dva koje će konačno ispuniti. Frejzer je ponovo ušao u zgradu!"

Lindherstov lik će se zvati Alan Kornvol, a on je Frejzerov stari kolega sa koledža koji je postao univerzitetski profesor.

„Britanski pijanica ogromnog srca, Alan ima intelekt ravan sa Frejzerovim – samo da je ikada želeo da ga iskoristi.

„Alanova sklonost nevoljama mogla bi da uzdrma Frejzerovu rutinu, dok bi Frejzerovo promišljeno vođstvo moglo pomoći Alanu da pronađe pravac koji mu nedostaje u sopstvenom životu.

U međuvremenu, pojavila se i vest da bi britanski glumac Džek Katmor-Skot mogao da igra Frejzerovog sina Fredija, koji će u suštini biti drugi glavni lik u novoj seriji. Katmor-Skot će biti peti glumac koji će tumačiti lik, pošto su se deca glumci promenila tokom 11 sezona serije.

Fredi je na pola puta između svog obrazovanog oca i prizemljenog dede, a napustio je fakultet i buduću karijeru psihologa da bi postao vatrogasac.

Kako je najavljeno, osim Gramera, niko od originalnih glumaca neće se vraćati u nastavak, čak ni oni koji su zaslužni za uspeh originala, poput Dejvida Hajda Pirsa, Džejn Livs i Perija Gilpina.

Podsetimo, serija je imala 11 sezona od 1993. do 2004. godine, a osvojila je 37 Emija, uključujući pet za najbolju komediju.

Nastavak će biti prikazan na novoj platformi Paramount+.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...