•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda Sex i grada izašla u javnost sa ćerkama koje godinama čuva od svetala reflektora

Sara Džesika Parker, američka glumica i zvezda serije "Sex i grad", na premijeru svog novog filma stigla je u društvu svojih 13-godišnjih ćerki bliznakinja, koje inače vešto skriva od očiju javnosti.

Parker je promovisala drugi nastavak njenog filma "Hocus Pocus", a na premijeru je povela i svoje ćerke Tabitu i Marion sa kojima retko izlazi u javnost.

Devojčice su odmah privukle pažnju, a oduševile su i svojim modnim odabirima, te su mnogi zaključili kako su ukus za modu nasledile od majke i izrasle u prave mlade dame.

Marion je obukla svetlucavu haljinu koju je kombinovala sa ljubičastim štiklama, dok se Tabita odlučila za crnu haljinu i štikle u istoj boji. nosila crni broj i ljubičaste cipele.

Parker se pojavila u cvetnoj tunici i ružičastim pantalonama s upečatljivim ružičastim štiklama, a na crvenom tepihu pridružio im se i otac devojčica, a Sarin suprug Metju Broderik.

Par je ćerke Tabitu i Marion dobio uz pomoć surogat majke, sedam godina nakon rođenja njihovog sina Džejmsa (19). Javnim nastupima bliznakinja smo tokom godina retko svedočili budući da se njihovi roditelji trude odgajati decu što dalje od svetala reflektora.

Glumica ih, takođe, gotovo nikada ne objavljuje ni na svojim društvenim mrežama, izuzev fotografija koje su nastale s leđa, ili gde suptilno otkriva kada se druži sa svojom decom.

Džejms se ovoga puta nije pridružio porodici, no poznato je da je krenuo stopama roditelja, te se i on bavi glumom.

Parker i Broderik upoznali su se 1991. godine, a spojila ih je zajednička ljubav prema pozorištu. Venčali su se 1997. godine, godinu dana pre premijere kultne serije koja je je obeležila karijeru glumice.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila