•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zombi šetnja u Beogradu 13. oktobra

Nezaobilazni deo oktobarskog kulturnog života prestonice je i predstojeći Festival srpskog filma fantastike koji će u subotu, 13. oktobra najaviti Zombi šetnja u organizaciji udruženja „Mladi kadrovi“.

Peti po redu Zombie Walk počinje u 16h i kretaće se centralnim beogradskim ulicama: Kombank dvorana – Skupština grada Beograda – Pionirski park – Kralja Milana – Hotel Moskva – Terazije – Bezistan – Kombank dvorana.

Događaj je otvoren za sve građane, a prijave za besplatno šminkanje su još uvek u toku i trajaće do 11. oktobra. Dozvoljeno je i učešće dece uz obaveznu pratnju roditelja.

Prijave se šalju na adresu: zombiewalkbelgrade@gmail.com.

Pripreme za šetnju održaće se u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) u periodu od 12.00 do 16.00. Učesnike će šminkati profesionalni tim pod vođstvom majstora za specijalne filmske efekte Miroslava Lakobrije, Svetlane Gutić i Meline Drouvi. Tokom šminkanja biće organizovani razni programi i aktivnosti, a najbolje maskirane zombije i njihove šminkere očekuju nagrade. Događaj i ove godine ima humanitarni karakter, a sva prikupljena sredstva biće donirana Prihvatilištu za odrasla i stara lica.

Zombi šetnja se održava u okviru 12. Festivala srpskog filma fantastike koji će biti održan od 25. do 28. oktobra u Studentskom kulturnom centru. Zemlja u fokusu ovoga puta je Južna Koreja i njena fantastična kinematografija, a oko trideset filmova iz Srbije, regiona i sveta takmičiće se za glavnu nagradu festivala – Koskar u nekoliko kategorija.

Festival srpskog filma fantastike podržali su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Sekretarijat za kulturu grada Beograda, Opština Vračar, kao i niz prijatelja i sponzora festivala.

Festival srpskog filma fantastike / Festival of Serbian Fantastic Film

http://www.fsffantastic.com/

https://www.facebook.com/festivalsrpskogfilmafantastike

https://twitter.com/festserfantfilm

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila