•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog seksa u "Igri prestola" i kasnije u karijeri su je terali na golišave scene

Glumica Emilia Klark, najpoznatija po ulozi Daenerys u "Igri prestola", gostujući u podcastu 'Daxa Sheparda' progovorila je o snimanju golišavih scena u popularnoj seriji.

Priseća se koliko je neiskusna bila tokom prve sezone i kako se morala osloniti na svog partnera Jasona Momou da joj da do znanja što je prihvatljivo, a što ne tokom snimanja takvih scena.

"Jason je bio iskusan, snimio je gomilu stvari pre nego što je počeo da snima ovo. Zaista mi je sve objasnio i imala sam sreću da je bio pored i potrudio se da mi bude ugodno", govori Klark.

Sedam godina kasnije producenti su na snimanjima počeli angažovati i tzv. "koordinatore intimnosti" koji su nadgledali sve golišave scene.

Iako su neki mediji preneli da je Emilia spomenula pritisak da snimi više golišavih scena na setu "Igre prestola", dodatno je pojasnila svoju izjavu i rekla da taj pritisak nije osetila tokom snimanja "Igre prestola", nego na projektima koji su usledili.

Štaviše, mnogi su upravo njen angažman u "Igri prestola" koristili da je nateraju da snimi više takvih scena.

"Svađala sam se na snimanjima i insistirala da sa sebe ne mičem plahtu, a oni su mi govorili: 'Ne želiš valjda razočarati fanove Igre prestola.' Samo sam im rekla: Jebite se", priznala je Emilia i dodala da su je upravo golišave scene tokom "Igre prestola" učinile hrabrijom nego što je bila na početku snimanja.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...