•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Završen Festival mediteranskog i evropskog filma u Trebinju

Uručenjem specijalnih priznanja žirija i publike najboljim filmskim radnicima i projekcijom filma "Granice kiše", u Trebinju je večeras završen Sedmi festival mediteranskog i evropskog filma, koji se ove godine održao pod nazivom "U sazviježđu platana".

Specijalna nagrada Povelja Leotara večeras je uručena reditelju filma "Teslin narod", Željku Mirkoviću, reditelju Radoslavu Stanišiću za film "Neprikosnoveni filmski grof", izraelskoj rediteljki za film "Arapski petak" Gal Rosenbluth, te mladim Trebinjcima Nedjeljku Miloviću i Ognjenu Vujoviću koji su tumačili uloge u filmu "Granice kiše".

Mladi Trebinjac Nedjeljko Milović istakao je da mu je bilo prijatno na snimanju filma i zahvalio za dodeljenu nagradu.

U sastavu ovogodišnjeg žirija bili su Milica Milovanović iz Beograda, Božidar Vlačić iz Trebinja, Saša Vukanović iz Trebinja, Jelena Savić iz Užica, Saša Martinenko iz Smederevske Palanke.

Umetnički direktor festivala Peđa Milojević rekao je da mu je drago da je Trebinje bilo dobar domaćin filmskim umetnicima i izrazio nadu da će ovaj festival sledeće godine biti još bolji.

U okviru sedmog Festivala mediteranskog i evropskog filma bilo je prikazano tridesetak filmova čije su projekcije bile u Domu mladih, terasi hotela "Leotar" i trebinjskom Kulturnom centru.

Priređena je i izložba slika posvećenih Karlu Maldenu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...