•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zaleđeni Cineplexx vikend u UŠĆE Shopping Center-u

U subotu i nedelju, 16. i 17. novembra, Cineplexx bioskop i UŠĆE Shopping Center organizuju vikend zabavu na temu filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“. Centralni trg u prizemlju UŠĆE Shopping Center-a će tokom vikenda biti prepun čarolije uoči premijere dugoočekivanog nastavka animiranog filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“ koja je zakazana za 20. novembar u 19 časova u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu.

Svi posetioci UŠĆE Shopping Center-a i ljubitelji ove zaleđene bajke će ovog vikenda imati priliku da se podsete čarolije koju im je pružio prvi deo, kao i omiljenih pesama koje smo svi zajedno pevušili mesecima posle filma. U subotu će nam Dečja filharmonija izvesti „Sad je kraj“, ali i druge poznate pesme iz Diznijevih filmova. Posetioci će imati priliku i da se druže sa ekipom koja je pozajmila glasove omiljenim likovima. U nedelju, daćemo priliku najhrabrijim mališanima da se oprobaju u karaokama koje će voditi Lea Stanković i otpevaju neku od pesama iz „Zaleđenog kraljevstva“. Najraspevaniji drugari imaće priliku i da osvoje poklone koje su za njih pripremili naši partneri - C&A i UŠĆE Shopping Center, kao i ulaznice za „Zaleđeno kraljevstvo 2“ u Cineplexx bioskopu. VIP vaučer koji obezbeđuje -20% na celokupnu kupovinu, „Zaleđeno kraljevstvo 2“ artikal i neki ukrasni detalj iz istoimenog filma darivaće naš partner C&A najveselijim karaoke učesnicima, a UŠĆE Shopping Center poklanja 5 vaučera za kupovinu uz personal shopper-a. Takođe, tokom oba dana naši najmlađi posetioci će moći da učestvuju u brojnim kreativnim radionicama uz animatore koji će se pobrinuti da se svi odlično zabave.

Očekuje nas vikend prepun čarolije, zabave i toplih zagrljaja. Posetite centralni trg u prizemlju UŠĆE Shopping Center-a i doživite čaroliju Zaleđenog kraljevstva. Za više informacija posetitie www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu