•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zakoračite u svet Blejd Ranera 2049

Blejd Raner 2049“ koji je od samog početka obavijen velom tajne, stiže u domaće bioskope 5.oktobra, a ulaznice se nalaze već u pretprodaji. Publika u Srbiji biće u prilici da na velikom platnu gleda nastavak kultnog filma dan ranije u odnosu na ostatak sveta! Internet već puca od pozitivnih komentara kritičara koji su imali tu čast da odgledaju film, a na nama ostalima je da se strpimo još nekoliko dana.

Kako bi zadnji dani prošli što brže, pogledajte ekskluzivni prilog o svetu „Blejd Ranera 2049“ koji sadrži izjave glavnih glumaca, reditelja i producenta o filmu, snimanju filma i njihovim utiscima.

Blejd Raner 2049 je zaista nova genijalnost na delu“, Džered Leto

Rajan Gosling, Harison Ford, Džered Leto, Ana De Armas, Ridli Skot i Denis Vilnev podelili su pred kamerama svoje lične utiske o filmu, o tome kako je na njih uticalo snimanje, što im je bilo naročito zanimljivo i kako gledaju na celokupnu filmsku priču. Kroz svoje izjave dali su nam uvid u ono što nas čeka 5.oktobra.

Zanimljivo je da, čak i u fazi snimanja ovih intervjua, glumcima je bilo strogo zabranjeno da „odaju“ informacije o radnji filma.

Film je neverovatan. Nezaboravan“, Rajan Gosling.

Dok odbrojavamo zadnje dane i dok se kupuju prve ulaznice pogledajte specijalne izjave glavnih glumaca o ovom veličanstvenom filmskom ostvarenju u kojima otkrivaju možda ne puno o filmu koliko o njegovoj pozadini i ljudima koji su ga stvorili.

Ekskluzivni prilog:

---

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, dakle 2049. godine. Puno toga se promenilo od 2019. kada se Rik Dekard (Harison Ford) sukobljava sa četiri odbegla androida. U nastavku Ford dobija pojačanje, na opšte veselje ženske publike. Reč je o Rajanu Goslingu sa kojim Ford kreće u otkrivanje tajni zakopanih 30 godina. Fanovi kultnog filma „Blejd Raner“ dobiće konačno odgovore na pitanja gde je Dekard bio proteklih 30 godina i šta mu se zaista dogodilo. Odlična glumačka ekipa, specijalni efekti i napeta priča su samo neki od razloga da ove jeseni rezervišete svoj bioskopski dan za „Blejd Ranera 2049“!

Fotografije iz filma:

https://we.tl/kL4u65qbjS

Pogledajte spot filma „Blejd Raner 2049“:

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....