•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zašto se Tramp pojavljivao u toliko serija i filmova?

Aktuelni američki predsednik Donald Tramp pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Met Dejmon objasnio je da je to bio Trampov zahtev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME.

U drugom delu porodičnog klasika “Sam u kući”, Kevin Mekalister (Mekoli Kolkin) ulazi u njujorški hotel “Plaza” i zamoli jednog čoveka da mu kaže gde je predvorje. Taj čovek je Donald Tramp – nekada uspešni biznismen, a danas predsednik SAD.

Met Dejmon u intervjuu za Holivud reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju za film. Kaže da je Tramp kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje poseduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

"Martin Brest morao je da napiše scenu za 'Miris žene', i cela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili sr*** scenu – Donald Tramp ulazi i Al Paćino kaže: 'Zdravo, gospodine Tramp!' - morao je da ga oslovi po imenu – i onda izlazi", navodi Dejmon.

"Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isečete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u 'Sam u kući 2' ostavili u filmu", dodaje on, prenosi televizija "N1".

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila