•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZVEZDE MARVELOVOG FILMA „DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA” PROŠETALE CRVENIM TEPIHOM – ODRŽANA SVETSKA PREMIJERA

REJČEL MEKADAMS, BENEDIKT KAMBERBAČ, ELIZABET OLSEN I AUTORSKA EKIPA POZDRAVILI HILIVUDSKU PUBLIKU

Crvenim tepihom u Holivudu su prošetale zvezde Benedikt Kamberbač, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Soši Gomez, Rejčel Mekadams koje su se pridružile reditelju Semu Raimiju, producentu Kevinu Fejgu i scenaristi Majklu Voldronu kako bi proslavili svetsku premijeru filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ iz studija Marvel. Večeras se premijerno prikazuje film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, dok je od sutra, 5. maja, na redovnom bioskopskom repertoaru širom zemlje.

Marvel studio otključava multiverzum i pomera njegove granice dalje nego ikada ranije. Putujte u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti multiverzuma da bi se suočio sa misterioznim novim protivnikom.

Glavni junak filma Benedikt Kamberbač je pozdravio sve prisutne, fotografisao se sa fanovima, sa kostimiranim junacima i tom prilikom je istakao: „Osećam kao da sam anđeo čuvar lika dokotra Strejndža, moram da mu čuvam ugled“. Dok je o radu na filmu sa koleginicom Elizabet Olsen rekao: „Ona je magija na ekranu, zaista je divno gledati je dok glumi“.

U filmu „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" pored Kamberbača igraju Elizabet Olsen, Čivetel Edžiofor, Benedikt Vong, Soši Gomez, sa Majklom Stulbargom i Rejčel Mekadams.
Film je režirao Sem Rejmi, a producent je Kevin Fajgi, dok je scenario napisao Majkl Voldron.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu