•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZVEZDA SERIJE IGRA PRESTOLA U NAJNOVIJEM MARVELOVOM OSTVARENJU "NOVI MUTANTI"

Nakon dve godine i objavljivanja prvog trejlera za film Novi Mutanti (New Mutants), 20th Century Fox obelodanio je još jedan trejler, najavljujući skorašnje prikazivanje Marvelove akcione avanture u bioskopima. U priči o pet mladih mutanata koji otkrivaju svoje moći i pokušavaju da pobegnu iz tajnog objekta u kom su protiv svoje volje zatočeni, jedna od glavnih uloga pripala je mladoj Mejzi Vilijams (Maisie Williams), koja se proslavila tumačenjem lika Arije Stark iz planetarno popularne serije Igra prestola.

Inspirisan istoimenim Marvelovim stripom iz 1982. godine reditelj mlađe generacije Džoš Bun (Josh Boone) snimio je jedinstvenu i orginalnu priču o X-Men porodici prikazujući je iz potpuno novog ugla, različitog od bilo čega što se moglo videti do sada. Ljubitelji franšize mogli bi reći da ovakvo nešto nije prikazano na bioskopskom platnu.
Oni još uvek nisu superheroji poznatog Marvelovog univerzuma, oni su tinejdžeri koji ne mogu da kontrolišu svoje moći. Ipak postaju opasni kako po čovečanstvo, tako i po sebe.

Osim glumice Mejzi Vilijams (Maisie Williams), u ostalim ulogama našli su se glumci Anja Tejlor Džo (Anya Taylor-Joy), Blu Hant (Blu Hunt), Čarli Hiton (Charlie Heaton), Henri Zaga (Henry Zaga), voljena zvezda Holivuda Antonio Banderas (Antonio Banderas) i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....