•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZAŽIVEO REDOVAN REPERTOAR U DRIVE IN BIOSKOPU NA ADI

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom i zvezdama, ali iz svojih automobila. Naime, lepo vreme donelo je radost filmofilima koji su kao svoje mesto zabave izabrali upravo bioskop na otvorenom. Bioskop je u nedelju krenuo sa redovnim bioskopskim repertoarom, koji je „otvorio“ film Bilo jednom u Holivudu.

Prve nedelje redovnog repertoara, filmski zaljubljenici, ali i zaljubljenici u koncept drive in-a koji asocira na holivudske filmove, moći će, između ostalog, da odgledaju Deadpool 2, film Dejvida Liča iz 2018.godine, koji je na veliko platno doneo i srpskog glumca Stefana Kapičića, koji u filmu tumači lik natrprirodnog bića Kolosus ); domaće ostvarenje, film Otac Srdana Golubovića - dvostruki dobitnik nagrada na ovogodišnjem Berlinaleu, gde je i doživeo svoju premijeru ( nagrada publike u programu Panorama i nagrada ekumenskog žirija ), ali i američku naučno-fantastičnu avanturu „Marsovac- spasilačka misija“ iz 2015. godine u kojoj glavnu ulogu tumači čuveni američki glumac Met Dejmon.

Film „Marsovac spasilačka misija“, čija se repriza može videti u bioskopu na Adi u nedelju 05. jula u 21 sat, dolazi od reditelja Ridlija Skota i opisuje misiju na Marsu, gde nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ.
Pored Dejmona, u ostalim ulogama u filmu su Džef Denijels, Majkl Pena...

Bioskop na otvorenom će do 23. juna emitovati besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs.

Podeli:



Preporucujemo