•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Yesterday Night u bioskopu Vilin Grad

Juče, svi su znali za Bitlse.

"Yesterday" Night biće održan u bioskopu Vilin Grad u petak, 28. juna. Početak projekcije filma "Juče" biće u 20 časova, a ULAZNICE SU U PRODAJI.

  • Posetioci će uživati u najpopularnijim pesmama grupe "Beatles", a za to će se pobrinuti muzički trio "Absorb.":
"Muzički trio Absorb. pruža autentične obrade poznatih izvođača. Naš repertoar čine popularne pesme koje pripadaju različitim muzičkim žanrovima: rok, pop, džez, bluz, fank, rege..."
  • Za sve posetioce smo spremili i vino dobrodošlice, a za to će se pobrinuti Vinski podrum Malča:

"Vi ljubitelji vina, moći ćete da u preko 110 godina starom vinskom podrumu doživite svojevrsno putovanje kroz vinsko vreme. U razgledanju 4 potpuno različita načina negovanja vina, doživećete 4 različite vinske epohe i uživati u vinima karakterističnim za ta vremena. U sklopu podruma je i restoran “gostionica na vinskom putu” sa nesvakidašnjom ponudom hrane iz različitih vremenskih epoha, a to su: Rimski, Srpski, Vegeterijanski i meni iz doba Nemanjića."

O filmu:

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda. Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.

Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...