•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wrong Turn 5 (2011)

Peti nastavak vodi nas u maleni gradić u Zapadnoj Virginiji gde se održava festival uoči Halloweena. Kako to obično biva na takvim festivalima, običaj je da su svi zamaskirani i da vreme provode napijajući se i zabavljajući po ulici.

Ekipa prijatelja odluči festival obilježiti na vrlo sličan način i prepustiti se razuzdanom okruženju. Nažalost, planove im pomrse 'rednecki', koje smo imali čast upoznati u prethodnim nastavcima Wrong Turn serijala. Ono što možemo odmah reći, bez da vam nešto previše prepričavamo film , film obiluje scenama krvi, nasilja i kanibalističkim scenama kakve su specifične za samo Pogrešno skretanje.

Ako ste gledali prethodna četiri dela, onda ovaj peti jednostavno ne smete da propustite, ostali nema potrebe da počinju tek sada da prate serijal.

Žanr:horor, triler
Godina:2011
Reziser:Declan O'Brien
Scenario:Declan O'Brien
Uloge: Doug Bradley, Camilla Arfwedson, Simon Ginty
Uzrast:R
Studio: 20th Century Fox Home Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...