•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Wrath of the Titans" - novi detalji

Nova objava Entertejnment Wikli-a je prvi put je obratila pažnju na Sema Vortingtona u nastavku filma "Wrath of the Titans", koji će se pojaviti u 3D i 2D bioskopima 30. marta. Ralf Fins, Liam Nelson, Deni Haston, Edgar Ramirez, Bil Nai, Tobi Kebel i Rosamund Pajk, igraju sporedne uloge u fantastičnoj akcionoj avanturi režiranoj od strane Džonatana Libesmena. Prvi film Clash of Titans je zaradio 493,2 miliona dolara širom sveta u 2010. godini.

Jednu deceniju nakon herojske pobede nad monstruoznim Krakenom, Pereusa - Zevsovog poluboga-sina će pokušati da živi mirnijim životom kao seoski ribar i samohrani roditelj svom desetogosnjem sinu Helijusu.

U međuvremenu borba za premoć vlada između Bogova i Titana. Opasno oslabljeni zbog nedostatka ljudske posvećenosti, bogovi gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim surovim vođom, Kronosom, ocem braće Zevsa, Hada i Posejdona koji vladaju duže vreme. Trijumvirat je srušio njihovog moćnog oca jos odavno, i ostavio ga da trune u mračnom ambisu Tatrusa, tamnici koja leži duboko u izdubljenom podzemlju.

Perseus ne moze da ignoriše situaciju kada Had zajedno sa Zevsovim božanskim sinom Aresom (Edgar Ramirez) izmeni naklonost i dogovori se sa Kronosom da zarobe Zevsa. Snaga Titana raste kako Zevsovi ostaci božanske snage slabe i zemljom zavladava pakao.

Zeljom ratnika Queen Andromeda (Rosamund Pike), Posejdonovog polubog sina Argenora (Toby Kebbell) i palog boga Hefestusa (Bill Nighy), Pereseus hrabro odlazi u podzemlje, u očajnu potragu da bi spasio Zevsa, uništio Titane i spasio čovečanstvo...

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...