•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wonder Woman 1984 (2020) - uskoro

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine, koji je postao akcijski film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins.

Za razliku od prvog filma, čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dijani Princ smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova reinkarnacija Čudesne žene.

Glumci: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Robin Wright, Pedro Pascal
Režiser: Patty Jenkins

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila