•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wonder Park (2019) - uskoro

Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

“PARK ČUDESA” je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima.

Glumci: Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stanković, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić, Dušica Novaković
Režiser: Dylan Brown

Podeli:



Preporucujemo