•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wesley Snipes kaže da je on Blade zauvek i da li će se vratiti u MCU?

Mnogo pre nego što je Marvel Cinematic Universe postao gigantski entitet kakav je danas, glumac Vesley Snipes je već bio jedan od njegovih najenergičnijih superheroja nakon što je glumio kao hibrid vampir-čovek 1998. godine u Blade-u i dva nastavka hita. Ali nakon što je Marvel 2012. godine povratio filmska prava na lik, njihovi planovi za reboot Blade-ove priče praćeni su njihovom najavom 2019. godine da će umesto Snipes-a, maneken, oskarovac Mahershala Ali, glumiti filmskog junaka. Do danas, fanovi zvezde Bladea još uvek se pitaju da li postoji šansa da Snipes ponovi njegov lik i glumac je konačno dao odgovor.

Još 2019. iznenađujuća najava Kevin Feigea da će Mahershala da glumi lošeg polu-vampira koji je u misiji da iskoreni vampire naišao na mešovite reakcije. Fanovi Wesley Snipes-a brzo su izneli njihovo nezadovolјstvo zbog kastinga, jer je ranije glumac razgovarao sa Marvel-om o Blade reboot-u. Ali nije imao nikakvih teških osećanja prema iznenadnom kastingu, pa je čak u nedavnoj izjavi zatražio od njegovih vernih fanova da "kuliraju".

"Svim DAYWALKERS-IMA koji trenutno gube razum, kulirajte. Iako su vesti iznenađujuće, SVE JE DOBRO. Takav je "posao" zabave"! Mnogo mira MCU ekipi - uvek fan. Čast i poštovanje velemajstoru Stan-u. Čestitke i selam Mahershala Ali, prelepom i talentovanom umetniku čijim se izrazima radujem da ću ih doživljavati dugi niz godina. Ako bude božja volja radićemo jednog dana zajedno. Najvažnije za moje verne fanove, neverovatan izliv lјubavi je preplavljujuć. Zahvalan sam na beskrajnoj podršci. Dakle, „ne, ne brinite, nije kraj priče“. Dobrodošli u Daywalker Klique“, rekao je on.

Ali stvar je u tome što se njegovi fanovi i dalјe nadaju da će glumac još jednom moći da reprizira lik Eric Brooks-a/Blade-a. Dakle, fan se oglasio na Twitter-u i pitao Snipes-a da li će ikada više glumiti lik, a njegov odgovor je bio savršen.

"JA SAM BLADE... zauvek".

Barem znamo da je više nego spreman da ponovo bude lovac na vampire, što ostavlјa Feige-u da skuva neku magiju svemira i na brod donese Snipes-a, možda u obliku Blade-a iz druge realnosti. Držimo palčeve!

Što se tiče bilo kakvih dalјih ažuriranja o ponovnom Blade reboot-u, osim najave da se Mahershala pridružio projektu, nije prijavlјen ni jedan drugi glumac. Glumac je prethodno debitovao kao Cornell "Cottonmouth" Stokes u Marvel seriji, Luke Cage. Feige je ranije potvrdio da Blade reboot nije deo MCU faze IV i da će umesto toga biti uklјučen u njegovu petu fazu. Ali do sada nisu pružene nikakve druge informacije o napretku filma. Čak i tokom nedavno održanog Disney-evog dana investitora, Feige je podelio da "idu napred" sa Blade-om.

„Kao što smo najavili na Comic-Con-u prošle godine, idemo dalјe sa Blade-om, u kojem glumi dobitnik Oskar nagrade Mahershala Ali“, rekao je Feige. „Razvoj i linije priča se slažu, a najave ćemo imati vrlo, vrlo brzo.“

Za sada možemo samo da čekamo nova ažuriranja i nađemo utehu u činjenici da nakon duge 2020. godine bez Marvel-ovih filmova i serija, faza IV MCU-a konačno kreće sa premijerom WandaVisiona u zvaničnoj aplikaciji Disney+ 15. januara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...