•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vraća se serija koja je proslavila Vila Smita

Radi se rimejk "Princa sa Bel Era" u kome učestvuje i Vil Smit, zvezda prethodnih šest sezona popularne serije, pišu američki mediji.

O novoj seriji vode se pregovori s brojnim striming servisima, među kojima su HBO Maks i Netflixs, a Smit bi, navodno, trebalo da bude jedan od izvršnih producenata, pišu "Holywood reporter" i "Variety".

U originalnom sitkomu, koji se prikazivao od 1990. do 1996. godine, zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, tinejdžera Vila (Vil Smit), majka šalje tetki Vivijan (Dženet Hjubert-Viten) i njenoj porodici u kalifornijski Bel-Er, da bi se onde uozbiljio i naučio odgovornosti.

Ali već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva, vidljivo je da životni stavovi Vila i Benksovih nisu na istoj liniji.

U šest sezona i 148 epizoda, uz Smita su glumački ansambl činili sjajni komičari, zbog čega je ona postala vrlo uspešna.

Po pisanju američkih medija radnja nove verzije biće smeštena u današnje vreme, epizode će trajati po sat vremena, a žanr neće biti komedija već drama.

Da je reč o drami vidljivo je iz četvorominutnog video-snimka sa YouTubea, kojeg je prošle godine objavio reditelj Morgan Kuper, koji seriju u novom ruhu vidi više kao dramu.

Pojedinosti o tome kada stiže serija i ko će glumiti mladog Vila još nisu poznate. Mediji pišu da će Kuper sarađivati i na scenariju nove serije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...