•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Virus korona prekinuo snimanje "Nemoguće misije" u Italiji

Snimanje novog filma iz serijala "Nemoguća misija" prekinuto je u Italiji zbog epidemije novog tipa koronavirusa, javili su američki mediji.

Producenti su rekli da se snimanje sedmog filma franšize, koje je trebalo da počne u Veneciji i da traje tri nedelje, odlaže iz predostrožnosti. Glavni glumac Tom Kruz nije doputovao u Italiju, a ekipa filma dobila je zeleno svetlo da se vrati kući.

Premijera filma planirana je za iduću godinu. U Italiji je registrovano 229 slučajeva zaraze novim tipom koronavirusa i sedam smrtnih slučajeva. Epidemija je uticala na brojne manifestacije u Italiji, gde su događaji poput Karnevala u Veneciji, Milanske modne nedelje ili fudbalskih utakmica ili odloženi ili održani iza zatvorenih vrata.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...