•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel će se vratiti u Bloodshot 2

Vin Diesel će se navodno vratiti za Bloodshot 2, iako je film 2020. godine u bioskopima bio mnogo kraće nego što je bilo planirano a zbog dobro poznatih razloga. Premijerom sredinom marta 2020. godine, Bloodshot je bio jedan od prvih velikih naslova koji je postao žrtva globalnog zatvaranja bioskopa. Kada su mnogi bioskopi počeli da zatvaraju vrata, Sony je film učinio digitalno ‘dostupnim na zahtev’ na manje od dve nedelјe nakon njegove bioskopske premijere.

Iako je nesrećni trenutak premijere Bloodshot-a doprineo gubitku profita na blagajnama, planovi u vezi nastavka se idalje spremaju. Dan Mintz, izvršni direktor matične kompanije Valiant Comics DMG Entertainment, nedavno je izjavio da film i dalјe vide kao veliki uspeh, sugerišući da je stvar samo u pogledu na broj prodatih ulaznica.

„Mislim da je (Bloodshot) bio vrlo uspešan u tom pogledu, mnogi lјudi su ga videli i bio je vrlo dobro posećen nakon objavlјivanja, ali za ovo ne možete da koristite isti postupak procene. (Da li će) Vin Diesel i svi ostali članovi ekipe nastaviti i dalјe? Da, jer je to bilo tako dobro i odgovor na njega je bio tako dobar, jednostavno je odgovor bio u netransparentnom okruženju, za razliku od transparentnog okruženja poput brojeva na bioskopskim blagajnama“.

Režiju potpisuje David S.F.Wilson, a napisan od strane Jeff Wadlow-a i Eric Heisserer-a, Bloodshot je zasnovan na istoimenom liku Valiant Comics-a. On prati marinca koji je stradao u akciji, da bi ga supersilama uskrsnula organizacija koja se nada da će ga koristiti kao oružje. Vin Diesel glumi u glavnoj ulozi, a u filmu glume i Sem Heughan, Eiza Gonzalez, Toby Kebbell, Guy Pearce i Lamorne Morris.

Kako Mintz spominje samo Diesel-a, nije jasno da li će se Wilson vratiti u reditelјsku stolicu ili koji će se drugi glumci iz originalnog Bloodshot-a vratiti da bi reprizirali njihove uloge. Nejasnim sugerisanjem da će se „svi ti lјudi“ vratiti zajedno sa Diesel-om, izgleda obećavajuće da će se većina, ako ne i svi glavni igrači prvog filma, vratiti u nekom svojstvu. Takođe zvuči kao da je Bloodshot 2 u ranoj fazi predprodukcije, pa takođe ostaje nejasno kada bi film mogao da počne da se snima ili kada bi mogao da bude objavlјen.

Sony i DMG Entertainment vide veliko obećanje u budućnosti Bloodshot-a, jer je film trebalo da pokrene početak novog kinematografskog univerzuma sa likovima iz Valiant Comics-a. Zajedno s nastavkom Bloodshot, postoje rani planovi za film koji će biti snimlјen prema seriji stripova Harbinger. Ta serija prati grupu odbačenih tinejdžera sa supersilama poznatih kao Harbinger-i, a naslov je jedan od najprodavanijih stripova u izdanju Valiant-a. Paramount Pictures je 2019. godine stekao prava na film, čineći potencijalnu mogućnost za crossover Harbinger i Bloodshot nejasnom.

Nadamo se da će, dok Bloodshot 2 stigne, moći da se uživa u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...