•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel otkrio novi ’Fast & Furious 9’ poster

Vin Diesel je podelio novi poster za Fast & Furious 9 uoči koncerta ’The Road to F9’ i pojavljivanja trejlera ovog petka u 12:00 PT / 15:00 ET, gde će fanovi moći da se pridruže live nastupima na Facebook-u, Twitter-u i YouTube-u kako bi pogledali posebne performanse Carli B, Wiz Khalifa, Charlie Puth-a, Ozuna i Ludacris-a.

Približavamo se ... @TheFastSaga pic.twitter.com/YB87w96BYz

- Vin Diesel (@vindiesel) 28. januara 2020.

’Fast & Furious 9’ prvobitno je određen da da se pojavi u bioskopima 19. aprila, ali je godinu dana gurnut da napravi prostora za prvi spin-off u seriji, ’Hobbs & Shaw’, koji je premijerno predstavlјen prošlog avgusta. Kao rezultat toga, ’Fast & Furious 9’ će dobiti izdanje maja 2020. godine sa Justin Lin-om koji se vraća režiji u franšizi, nakon što je pomogao ’Fast & Furious’ delovima 3 do 6. Dan Casey će napisati scenario zasnovan na Lin-ovoj priči zajedno sa glavnim mozgom serije Chris Morgan-om.

U filmu će biti prikazani povratak Vin Diesel-a kao Dominic Toretto-a, Michelle Rodriguez kao Letti Ortiz, Jordana Brevster kao Mia Toretto, Tyrese Gibson-a kao Roman Pierce-a, Ludacris-a kao Tej Parker-a, Enrique Guzman-a kao Simon Toretto-a, Nathalie Emmanuel kao Ramsey, Helen Mirren kao Magdalena Shaw i Charlize Theron kao Cipher. John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett i Michael Rooker su takođe predstavlјeni za poslednji nastavak.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...