•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče za dame - Ladies Night uz francuski blokbaster “Ona mi je sve”

Tradicionalno filmsko veče namenjeno pripadnicama lepšeg pola, Ladies Night, održaće se 19. septembra u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, uz premijeru francuskog blokbastera “Ona mi je sve” (“Mon Inconnue”) u distribuciji Dexin Filma. Ova romantična komedija je vešto zamišljena mešavina filmova “Pedeset prvih sastanaka”, “Večiti sjaj besprekornog uma” i drugih značajnih filmova koji uključuju ljubav, pamćenje i sumnjive kvantne teorije. U okviru Ladies Night biće organizovani pokloni iznenađenja za gledaoce, među kojima je i Travelino poklon za najsrećnije: putovanje za dvoje u Veneciju!

U filmu “Ona mi je sve” Rafael i Olivija žive u srećnom braku. Nakon 10 godina zajedničkog života i uspešne karijere, Rafael ima sve - ili bar tako misli. Posle žučne svađe sa ženom, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života - koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila