•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ventvort Miler otkrio da pati od autizma

Glumac iz serije "Prison Break" Ventvort Miler otkrio je da pati od autizma, koji mu je dijagnostifikovan u odraslom dobu.

Naveo je kako je bio šokiran dijagnozom, iako je i sam ranije nagađao da bi mogao imati spomenuti poremećaj.

"Ove jeseni navršava se godina otkako mi je dijagnostifikovan autizam. Prethodila je samodijagnoza. Nakon nje je usledila i službena dijagnoza. Bio je to dug proces. Ja sam čovek u srednjim godinama, a ne petogodišnjak", napisao je.

Naglasio je kako jednostavno želi podeliti ovu vest, a ne postati "bučan i loše informisan glas u zajednici ljudi koji pate od autizma".

"Ne znam dovoljno o autizmu, a mnogo toga treba znati. Trenutno pokušavam poboljšati svoje razumevanje. Propitujem pet decenija proživljenog iskustva kroz novi objektiv...", naveo je.

Ventvort je, između ostalog, spomenuo kako je u prošlosti mnogo osoba govorilo u ime autističnih osoba i kako ne želi naneti dodatnu štetu. Samo želi "podići ruku i reći da je tu i da je bio tu čak i kada nije znao dijagnozu".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...