•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Večnost u tami (In the Dark): Ekskluzivna premijera druge sezone na Pickbox NOW

Kompletna nova sezona hvaljene krimi komedije Večnost u tami (In the Dark) svoju ekskluzivnu premijeru će imati 13. jula na Pickbox NOW.

SVE SE VRTI OKO MARFI

Pratimo zgode neobične i uvrnute devojke Marfi, koju glumi sjajna Peri Metfeld, i njene ekipe. Marfi je slepa, ali nikome ne dozvoljava da se zbog toga prema njoj ponaša kao da je žrtva ili kao da joj je potrebna pomoć, a to je svakako ne sprečava da svakog dana pije, nalazi (poprilično) veliki broj frajera s kojima završi u krevetu, a ne sprečava je ni u tome da pokušava da reši misteriju oko ubistva svog prijatelja, 15-godišnjeg dilera kog je našla mrtvog u ulici.

ŠTA NAS ČEKA U DRUGOJ SEZONI?

Druga sezona uranja dublje u život koji se vrti oko Nade na povocu, kompanije koja se bavi treniranjem pasa za slepe – i u kojoj rade Marfi i ekipa. Nakon što šefica podzemlja Nia „ponudi“ Marfi da ona i njena ekipa rade za nju, Nada na povocu se pretvara u paravan za pranje novca.

Uz nove intrige, pranje novca, ilegalne poslove, pretnje oružjem i sa poreskom za vratom, ulozi su sve veći, a neki ne mogu da podnesu pritisak. Zanimljiva, napeta i uvrnuta, druga sezona će oduševiti sve ljubitelje krimi žanrova i misterija.

ZANIMLJIVOSTI O SERIJI

Priča se delimično zasniva na životu Lori Bernson koja radi u školi za treniranje pasa za slepe, a ujedno je i savetnica na razvoju serije. Peri Metfeld je provela mnogo vremena sa Lori pripremajući se za ulogu – posmatrala je njenu rutinu i učila od nje.

Seriju producira poznati američki glumac, komičar i producent Ben Stiler (Zulander, Njeni roditelji, Tropska oluja). Glavna glumica Peri Metfeld skromno je komentarisala rad sa Stilerom rekavši da je oduševljena što ju je pohvalio i ponekad ne može da veruje da on zna njeno ime.

Premijeru druge sezone ekskluzivno gledajte na Pickbox NOW od 13. jula!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...