•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Val Kilmer demantovao glasine o svojoj bolesti

Nakon što je Michael Douglas izjavio kako se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, slavni glumac odlučio je da demantuje te glasine pa je na svom Facebook profilu napisao kako Michael nije dobro obavešten.

"Volim Michaela Douglasa, ali pogrešno je obavešten. Posljednji put sam s njim pričao pre dve godine, kada sam ga pitao da mi preporuči specijalistu koji mi može postaviti dijagnozu za ranicu u grlu zbog koje sam morao prekinuti putovanje sa svojom predstavom 'Citizen Twain'. Završio sam na pregledu stručnjaka iz Kalifornije koji su zaključili da nemam rak", napisao je Val.

Osim toga, u svom je dugom Facebook postu napisao i kako je snimio tri filma u zadnjih godinu dana, od kojih je jedan sam i režirao.

"Dođi da me vidiš kako sam živ i srećan u Westwood sledeće nedelje ako misliš da lažem, napisao je Val i dodao kako neki fanovi pogrešno misle kako ne govori o svojim privatnim problemima jer se ne brine o zdravlju te se samo oslanja na ljubav i molitvu. To ne može biti dalje od istine", zaključio je poznati glumac koji ne zamera Douglasu.

Douglas je, naime, tokom gostovanja u emisiji Jonathana Rossa javnosti obznanio kako Val boluje od raka jezika. Kilmer je tako proživljavao najteži period u životu, bar prema nedavnim rečima Michaela Douglasa.

"Stvari ne izgledaju dobro za Vala. On je u mojim mislima", rekao je Michael i dodao kako je to razlog zbog kojeg se povukao iz javnog života.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....