•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

VEČERAS JE U KOMBANK ARENI POČEO SPEKTAKL "DISNEY ON ICE"!

Večeras je u Kombank Areni počeo spektakl za celu porodicu, "DISNEY ON ICE - ČAROBNA KRALJEVSTVA", koji će oduševiti sve posetioce i u naredna dva dana! Najmlađi posetioci večeras nisu mogli da skinu osmeh sa lica kada su na ledu Kombank Arene ugledali sestre Anu i Elzu, sneška Olafa, Miki Mausa i Mini Maus, Paju Patka i Šilju, Munju Mekvina ali i omiljene likove iz filmova Mala Sirena i Priča o igračkama.

Prepuna Kombank Arena večeras je uživala u jedinstvenom spektaklu koji se pamti celog života. Više od 40 najboljih klizača iz celog sveta je svojim umećem i bravurama ovo veče učilo magičnim i nezaboravnim svim posetiocima.

Nakon petka, predstave Disney On Ice "Čarobna kraljevstva" održavaće se u Kombank Areni i u subotu 14. oktobra i nedelju 15. oktobra i to u terminima:

- Subota 14. oktobar u: 11:30, 15:00 i 18:30 časova;
- Nedelja 15. oktobar u: 11:30, 15:00 i 18:30 časova;


Karte su još uvek u prodaji, ali požurite da na vreme obradujete svoje najmilije ulaznicama za ovaj neponovljiv porodični događaj!
Za kupovinu 4 ulaznice (porodični paket) ostvarujete popust od 10 % na ukupnu cenu ulaznica.

Predstava "DISNEY ON ICE - ČAROBNA KRALJEVSTVA" je na najbolji mogući način ukomponovala priče novih, modernih i likova iz klasičnih bajki. Posebno smo ponosni na činjenicu da svoju evropsku turneju "DISNEY ON ICE - ČAROBNA KRALJEVSTVA" počinje iz naše zemlje, pa je nekim od klizača koji su se nedavno priključili ansamblu upravo Beograd prva destinacija u kojoj će ikada nastupati.

Ovog vikenda dođite u Kombank Arenu da se zajedno družimo i uživamo u avanturama naših omiljenih Diznijevih junaka iz filmova "Zaleđeno kraljevstvo", "Automobili", "Mala sirena" i "Priča o igračkama". Nemojte propustiti priliku da budete deo spektakla koji se retko viđa na našim prostorima!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu