•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

VEČE KOMEDIJE U BIOSKOPU CINE GRAND DELTA PLANET

U četvrtak, 24. juna, u bioskopu Cine Grand Delta Planet, biće održan tematski događaj pod nazivom Veče komedije. U okviru ovog događaja, biće prikazana komedija Telohranitelj mafijaševe žene, a početak projekcije je u 20 časova. Pre same projekcije filma, u saradnji sa vinskim podrumom Malča, u holu bioskopa, organizovan je koktel za sve posetioce.

O filmu Telohranitelj mafijaševe žene:

Najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Rejnolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život. Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglašena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Selma Hajek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao ... pa, moraćete da pogledate film.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand Delta Planet ili rezervisati putem sajta.

Podeli:



Preporucujemo