•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

VEČE AKCIJE UZ NASTAVAK KLASIKA- "TOP GAN: MAVERIK" - 26. MAJA U BIOSKOPU CINE GRAND DELTA PLANET

POSLE 30 GODINA TOM KRUZ PONOVO U ČUVENOJ AKCIONOJ DRAMI

DUPLI BODOVI ZA KORISNIKE FILM KLUB KARTICE, POKLON ZA SVE POSETIOCE, A ZA NAJSREĆNIJEG SPECIJALNA NAGRADA

Veče akcije uz nastavak klasika TOP GUN iz 1986. godine pod nazivom "TOP GAN: MAVERIK" biće održano u četvrtak, 26. maja, u 20h u bioskopu Cine Grand Delta Planet, Niš. Svi korisnici Film klub kartice dobiće duple bodove povodom upriličenog filmskog događaja. Takođe, sve posetioce očekuje poklon, a najsrećnijeg posetioca i specijalna nagrada.

U najnovijoj akcionoj drami reditelja Josefa Kosinskog (Joseph Kosinski ), na veliko platno vraća se po ovoj ulozi decenijama poznat Tom Kruz ( Tom Cruise) kome društvo u uzbudljivoj filmskoj priči prave i Majls Teler (Miles Teller), Dženifer Koneli (Jennifer Connelly), Džon Ham (Jon Hamm,) Džej Elis ( Jay Ellis ), Dejvis i Ed Haris (Davis i Ed Harris ) i drugi.


O FILMU

Nakon više of 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak “Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog “Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila