•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Učestvuj u konkursu: Šta tvoju dušu čini srećnom

Konkurs je otvoren do 15. marta

Povodom novog Diznijevog i Piksarovog animiranog filma „Duša“, MCF MegaCom Film poziva sve đake i predškolce da se priključe konkursu „Šta tvoju dušu čini srećnom?“ i osvoje vredne nagrade.

Da li ste se ikada zapitali gde nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste? U 2021. godini Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore na najvažnija pitanja u životu. U režiji dvostrukog dobitnika oskara, Pita Doktera (“Do neba”, “U mojoj glavi”).

Priključite se konkursu „Šta tvoju dušu čini srećnom?“ Crtežom predstavi svoju omiljenu aktivnost, šta najviše voliš da radiš: da se igraš napolju, igraš igrice, trčiš, pevaš, čitaš... bilo šta što tvoju dušu čini srećnom!

Nagrađujemo najkreativniji i najzanimljiviji rad koji stigne na adresu Trg Nikole Pašića 5a (Kombank Dvorana, 11000 Beograd).

Nagrade su:

Specijalna projekcija za celo društvo
Proslava rođendana u Kombank Dvorani
Poklon iz filma

Žiri MCF Mega Com Filma odabraće 3 najkreativnija rada koja će dobiti nagrade.

Pravila konkursa:

- Konkurs traje do 15. marta, a proglašenje pobednika biće na zvaničnom sajtu MCF MegaCom Filma, kao i na instagram i fejsbuk stranici.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....