•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro premijera druge sezone serije Teror:Ozloglašeni

Dugo očekivana druga sezona AMC-ove originalne serije Teror, stiže na male ekrane u četvrtak, 15. avgusta u 22:00. Novo poglavlje antologijske serije koju potpisuje poznati filmski režiser Ridley Scott, nosi naziv Teror:Ozloglašeni.

Radnja nove sezone vodi nas u period Drugog svetskog rata, u japansko američki kolektivni centar na Terminal Islandu, u kom se dešava serija bizarnih smrti, i prati mladića u njegovim pokušajima da razume i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Glavne uloge tumače Derek Mio kao Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti; Cristina Rodlo (Miss Bala) kao Luz, Chester-ova tajna devojka; Shingo Usami (Unbroken) kao Henry Nakayama, Chester-ov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka; Miki Ishikawa (9-1-1) kao Amy, porodični prijatelj Nakayaminih; i poznati glumac, producent, autor i aktivista George Takei (Star Trek) kao Yamato-san, starešina zajednice i bivši ribarski kapetan.

Novu sezonu serije "Teror: Ozloglašeni" producirao je AMC Studios sa čelu sa Scottom Free, Emaj Productions i Entertainment 360. Uz Woo i Borenstein, izvršni producenti su i Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady i Jordan Sheehan.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...