•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro novi film Anđeline Džoli

Warner Bros. je objavio da će se premijera novog filma u kome glumi Anđelina Džoli desiti 14. maja ove godine.

U pitanju je moderni vestern “Those Who Wish Me Dead”, a premijera će se desiti simultano, kako u izabranim velikim dvoranama, tako i na HBO Max.

Tinejdžer svedok brutalnog ubistva biva progonjen od strane atentatora u dviljini Montane. Stručnjak za opstanak ima zadatak da ga zaštiti. Istovremeno, strašni šumski požar preti da uništi sve pred sobom, uključujući i progonjene i progonioce…

Scenario je zasnovan na istoimenom romanu iz 2014. godine čiji je autor Majkl Korita. Reditelj filma je Tejlor Šeridan, koji je uradio i adaptaciju scenarija.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...