•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Underworld: Blood Wars (2016)

Iako već postoji četiti filma u Underworld franšizi, film „Underworld: Blood Wars“ nije izgubio nimalo žudnje za krvlju koju su njeni prethodnici imali. Zapravo, ovaj film osvaja srca publike koja je obožavala obilje krvi i naročito svirepo ubistvo na kraju prvog filma iz 2003. godine, tako da je sigurno da okoreli fanovi neće biti razočarani. Peti film u ovom serijalu još uvek pruža kreativna ubistva, mada, više bismo voleli da je više pažnje posvećeno ostalim delovima i radnji filma.

Vampirka Selene (Kate Beckinsale) skriva se kako od Lycana (tj. vukodlaka) tako i od svog otuđenog plemena, ali ubrzo i vampiri traže njenu pomoć. Pridružuje joj se David (Theo James), pa Selene nastavlja rat između rasa protiv Mariusa (Tobias Menzies), koji juri za krvlju njene ćerke – hibrida, Eve.

„Underworld: Blood Wars“ je veliki, tupav i glasan poput nekog Lycana u obliku vuka, iako i ovaj film nije ništa gori od ostatka serijala. Polovina scenarija Coryja Goodmana predstavlja beskrajan dijalog kojim se objašnjava ovaj i zapleti u prethodnim filmovima, dok ostatak scenarija čine gunđanje i urlici natprirodnih stvorenja koja se bore.

Takođe, ova franšiza nikada nije oklevala u pogledu prikazivanja Seleneine snage, međutim ovaj film, koji je režirala Anna Foerster, demonstrira dominantije žensko shvatanje nego što je to bio slučaj u prethodnim filmovima, pri čemu je ovde prikazano i žensko viđenje koje je prava retkost u ovom filmskom žanru. Međutim, bilo ko da je bio zabrinut da će žena režiser omekšati divljački pristup akciji u ovom serijalu moraće da prođe kroz litre i litre krvi i beskrajnu pucanjvu kako bi pokušao da potvrdi svoju žalbu.

Žanr:akcija, horor
Godina:2016
Reziser:Anna Foerster
Scenario:Cory Goodman, Kyle Ward
Uloge:Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies
Uzrast:R
Box office:16.3M USD
Studio:Lakeshore Entertainment, Screen Gems, Sketch Films
Zemlja:United States
Website:www.underworldbloodwars-movie.com/site
Jezik:engleski
Trajanje:91 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...