•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Umro komičar Bob Saget

Bob Saget, glumac i komičar najpoznatiji kao veseli tata u televizijskoj seriji "Puna kuća", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, u 65. godini, objavile su lokalne vlasti.

Uzrok Sagetove smrti zasada nije poznat. Hitna pomoć pronašla je glumca u nedelju poslepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mestu događaja, saopštio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi nasilja ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu naveče. U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na "stvarno lepu publiku" i "puno pozitive".

"Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak", napisao je.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u filmu "Puna kuća" i u nastavku "Punija kuća" od 2016. do 2020. godine.

U emisiji je Tanner delio svoj dom sa svoje tri kćeri, šurom i najboljim prijateljem.

Glumac je takođe vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...