•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Umro glumac Ben Gazzara, u 81. godini života

GLumačka legenda Ben Gazzara je izgubio bitku sa rakom pankreasa u bolnici u Nju Jorku rano jutros i preminuo u 81. godin života.

Ben Gazzara ili kako mu je bilo puno ime Biagio Anthony Gazzara će ostati upamćen po ulogama u filmovima: „ The Killing of a Chinese Bookie“ (1976) “Opening Night“ (1977). Radio je i sa eminentnim rediteljima poput: Peter-a Bogdanovich-a („Saint Jack“, „They All Laughed“), David-a Mamet-a („The Spanish Prisoner“), Spike-a Lee-ja („Summer of Sam“), kao i sa Lars-om von Trier-om („Dogville“).

Iako Gazzara nikada nije nominovan za Oskara, dobio je čak 4 nominacije za nagradu Emmy koju je 2003. godine i osvojio za sporednu ulogu u „Hysterical Blindness“.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...