•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

UglyDolls (2019) - uskoro

Igrana muzička pustolovina inspirisana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001.godine.

U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača. Moksi i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Ružnjograda povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi Ružnjić kog će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moksi okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda . Tamo otkrivaju drugi svet – Savršenstvo.
Ružnjići se suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.

Glumci: Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić i Marko Gvero
Režiser: Kelly Asbury

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu